DOMOV / NOVOSTI NA SPLETNI STRANI ZIPOM

NOVOSTI NA SPLETNI STRANI ZIPOM

Prišla je jesen in z njo potreba po prevetritvi spletne strani ZIPOM-a.
Prva novost je sprememba v sistemu pošiljanja e-novičk. Sedaj bomo novičke sproti objavljali na spletni strani, najmanj enkrat mesečno pa prijavljenim na e-novice poslali kratek povzetek najaktualnejših novičk s povezavo na spletno stran, kjer si boste lahko prebrali več.
Vabimo vse, ki se še niste, pa vas področje otrokovih pravic zanima, da se prijavite na e-novice.
Druga novost pa bo objavljanje preteklih in tekočih e-gradiv na našo spletno stran. E-gradiva skrbno pripravljamo z namenom informiranja o različnih področjih, ki zadevajo otrokove pravice. V želji, da bi zahtevno in razpršeno področje varstva otrokovih pravic približali vsakomur, ki dela z otroki in tudi vsem ostalim zainteresiranim, objavljamo e-gradiva na spletno stran.
Še naprej pa boste vsi naši člani prejemali elektronska sporočila, s katerimi vas bomo obvestili o objavi novega e-gradiva na spletni strani in vam napisali kratek povzetek o vsebini.
Kdor ima kako željo ali predlog o temi, ki naj jo podrobneje opišemo v e-gradivih, naj nam to sporoči na darija.maksi.goncin@zpms.si in potrudili se bomo osvetliti še kakšno vprašanje o otrokovih pravicah.
Z novostmi optimistično in zagnano korakamo v jesen, pridružite se nam!

Zveza prijateljev mladine Slovenije | Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana | Telefon: +386 1 239 67 25
© 2022 MREŽA ZA OTROKOVE PRAVICE    |    Splošni pogoji in zasebnost